Meglerne i GARANTI Eiendomsmegling avdeling Eiker og Modum er selv bosatt i Eikerbygdene og har mange års erfaring med omsetning av alle typer eiendommer i Eiker og Modum, også fritidseiendommer. Vi er kjent med hva som er unikt for de ulike boligområdene og hva som er viktig å fremheve i markedsføringen når du skal selge din bolig.

Vi har fokus på å være moderne, offensive, serviceorienterte og entusiastiske for deg som selger og kjøper. Vi vil gi deg best pris, gjøre samarbeidet så enkelt som mulig, vi skal være spesialister på vårt lokalmarked og være tilgjengelige for deg. Vi skal skape en positiv bolighandel.

Skal du selge eller kjøpe enebolig, leilighet, rekkehus, tomt eller fritidseiendom? Ta kontakt med GARANTI Eiendomsmegling Eiker og Modum - vi omsetter alle typer eiendommer.

Ta gjerne turen innom oss for en uformell boligprat. Vi holder til i nye, lyse og hyggelige lokaler i Stasjonsgata, midt i Hokksund sentrum.

Adresse
Stasjonsgata 61, P.B 204
3300 Hokksund
32 75 11 77 (faks)
Kart
Våre medarbeidere
Avdelingsleder / Megler MNEF
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Referanser

Ronny virker meget tillitvekkende

- Jan Cato Christoffersen

Imøtekommende. Føler at jeg har blitt tatt vare på som både kjøper og selger. Engasjert og flott fremtreden.

- Nina Iren Iversen

Marita Sørlie er hyggelig og imøtekommende, svarer raskt på spørsmål og ga god informasjon underveis.

- Jorn S Tryti

Behagelig og skaper tillit.

- Hege Raabe

Alltid veldig positiv, blid og hyggelig, flink til å lytte og samarbeide. Gir gode råd og lar oss samtidig velge selv. Vi er veldig fornøyd! God orden og ryddige prosesser.

- Ingunn B. Jullum

Alt virket så rolig, profesjonellt og lite stressende fra hans side, han var veldig utdypende, ærlig og tok godt vare på oss som første gangs kjøpere, vi møtte han første gang ved kontraktmøtet og han virker rett og slett som en solid eindomsmegler som vil det beste for både selger og kjøper. Hvis vi noen gang skal selge huset vårt er vi enige om at det er Ronny vi skal bruke som megler! Vi er veldig takknemlige for at det er han som solgte oss vår første bolig!

- Victoria Lind van Pelt
Vår portefølje
Vennligst vent mens innholdet lastes inn