GARANTI eiendomsmegling BBL eies av Bodø Boligbyggelag (BBL). Som medlem og andelseier i BBL er du en av våre eiere! BBL har 14000 medlemmer og forvalter ca 6300 boliger. Vi gjør vårt ytterste for å holde våre eiere fornøyd!

Vi er lokalisert sammen med BBL og har førstehånds kunnskap om borettslagenes økonomiske og tekniske tilstand. Når man skal selge sin bolig er det viktig å velge en "kjentmann". En eiendomsmegler fra GARANTI Eiendomsmegling BBL kjenner ditt nabolag og lokalmiljø, lekeplasser og parkeringsforhold, snarveier og sykkelstier - for å nevne noe. Dersom du bor i et borettslag eller sameie som vi forvalter, har vi sannsynligvis også bygget boligen din. Da har vi som megler en unik tilgang til informasjon om boligen, borettslaget eller boligsameiet du bor i. Det betyr at vi kan gi boligkjøperne den korrekte og beste informasjonen om nettopp din bolig, et viktig bidrag i det totale grunnlaget for god pris og en trygg handel. Vårt hovedfokus ligger altså i lokalkunnskap og den personlige oppfølgingen vi kan tilby. I tillegg til våre meglere og støtteapparat i GARANTI Eiendomsmegling og BBL tilbyr vi salgsmateriell som annonser og salgsoppgaver, preget av høy kvalitet og profesjonalitet. Hos oss annonseres alle boliger på finn.no, tinde.no, ny.no, garanti.no og bblnett.no, i tillegg til avisannonse i Boligguiden (ukentlig vedlegg til Avisa Nordland). BBL har i mange tiår vært utbygger og boligselger/megler i Bodø og er et naturlig stoppested for de som skal kjøpe seg bolig. La dem ikke gå glipp av nettopp din!

Kom innom vårt kontor i Torvgata 2 for en boligprat :-)

Adresse
Torvgata 2 (Jakhelln Brygge) 4. etasje
8001 Bodø
Kart
Våre medarbeidere
Daglig Leder/Eiendomsmegler MNEF
Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Referanser

Ærlig, tillitsfull, åpen og dyktig. Hun skjønte oss og fulgte oss godt opp :)

- Merete Mortensen

Har brukt Lene tidl som megler, ryddig, høflig og tilgjengelig rask på tlf og sms. Anbefaler henne til andre som selger bolig. :)

- Mary K Hansen

Blid, naturlig og imøtekommende

- Elin Eide

Veldig hyggelig og tilgjengelig. Virket seriøs og trygg. Fulgte meg veldig godt opp i spørsmål jeg hadde etc

- Lise Dankertsen

God og trygg person som var flott å samarbeide med.

- Rolf Søtorp

Hun svarte godt og utfyllende på spørsmålene jeg hadde, og fulgte veldig godt opp med informasjon og rådgiving i budrunden.

- Grete Forsmo

Tett oppfølging og løpene god info i hele prosessen :)

- Morten

Hun har en meget behagelig framtoning, virker seriøs og faglig dyktig. Den mest behagelige megler vi noen gang har møtt. Vi har allerede anbefalt henne til andre og kommer til å gjøre dette i framtiden også.

- Anne Breivik

Synes alt var meget bra :)

- Siv Losnedahl

Alt gikk på skinner, veldig behagelig å prate med, og virket veldig godt forberedt

- Ole Anders Løseth

Hun har en profesjonell holdning til hele prosessen samtidig som hun er vennlig og imøtekommende. Jeg vil spesielt trekke frem kontraktsmøtet. Det ble gjennomført på en grei og svært effektiv måte. Alle papirer var på plass og jeg tror kjøper hadde den samme opplevelsen.

- Petter Westvig

God oppfølging!

- NN
Vår portefølje
Vennligst vent mens innholdet lastes inn