NÅR DU SKAL SELGE OG HØY PRIS ER VIKTIG.

GARANTI Eiendomsmegling Bergen omsetter alle typer boliger. Flere og flere legger merke til de gode prisene vi oppnår, i tillegg til ryddig utført meglerjobb. Vi har sterk lokalkunnskap i og rundt Bergen, og våre meglere har lang og god erfaring. Kom gjerne innom vårt kontor i sentrum for en boligprat.

Se også

Adresse
Strandgaten 196. Pb. 1947 Nordnes
5817 Bergen
55 30 96 70 (faks)
Kart
Referanser

Veldig bra

- Mohamed Fougou

Hun har gjort en helt tilfredsstillende jobb hittil

- Åse Møller-Hansen

Hun var rolig, trygg og profesjonell under befaringen, vi satte pris på at hun ikke prøvde å selge seg inn eller hevde seg i konkurranse med andre meglere. Allerede i første telefonsamtale ga hun det beste førsteinntrykket, med sin behagelige telefonstemme og rolige fremtoning. Styling og interiørkunnskapene hennes er et stort pluss!

- Silje Kristina Gullaksen

Hun virker profesjonell og sikker i arbeidet sitt.

- Åse Møller-Hansen

Gjorde ting enkelt og fort uten vimsing, så det var veldig enkelt for oss! Tusen takk

- Marte Hordnes

Hamza Choudhary er virkelig en megler som gir det lille ekstra for sine kunder. Beder kundebehandling skal man lete lenge etter. Han er tillitsfull, profesjonell og utrolig dyktig i jobben har gjør. Jeg ga han nøklene til leiligheten og reiste til Kroatia. Jeg fikk forespeilet av flere meglere at dette salget kunne ta tid ettersom markedet er ganske tøft. Dagen etter første fellesvisning fikk jeg telefon fra Hamza om at leiligheten var solgt. Skal du selge bolig så anbefaler jeg å bruke Hamza. Skal jeg selge igjen er det ingen tvil om hvem jeg skal bruke!

- Reginald Carvell

Hamza Choudhary er en person som ar dedikert til sitt yrke, stort engasjement og hyggelig. Da dette var et salg på distanse,d.v.s. jeg overlot alt til Hamza da jeg ikke bor i Bergen. Var helt avhengig av selgers innsats med alle detaljer noe han løste til min store tilfredshet. Fremdriften var som avtalt og resultatet ble som ønsket. Som et ps. jeg har i mitt yrkesaktive liv møtt mange eiendomsmeglere og han er i det øverste siktet.

- Ole Harald Fjelstad

Som førstegangsselger av eiendom inviterte jeg 11 meglere på en omfattende intervjurunde når jeg skulle selge min leilighet i Bergen Sentrum. Hamza var den første som kontaktet meg når jeg la ut annonsen på "Mitt Anbud" en sen tirsdagskveld. I finalerunden var det 3 meglere og Hamza det stod om, for Hamza er ikke en megler. Hamza er en utvidelse av seg selv, der man ved et tastetrykk plutselig har all verdens kunnskap og nettverk tilgjengelig 24/7 for å utføre et godt boligsalg. Fra design, fotografering, råd og veiledning til dype filosofiske samtaler om boligsalg og eiendomspolitkk midt på natten, Hamza er der for deg når DU måtte trenge ham. I dagens Norge der det er beinhard konkurranse mellom meglere å levere de mest striglete eiendomsprospektene, er Hamza den som vet hva som skal til for å gjøre nettopp ditt salg til noe unikt. Bare spør ham om eiendomspandaen. Når jeg begynte å tvile på om salget kom til å møte prisantydningen holdt Hamza hodet kaldt og var stødig som et fjell. Prisantydning ble nådd og salget var en suksess for alle parter. Jeg gir Hamza 11/10, og det beste ved å ha funnet ham allerede er at det sparer meg mye tid ved at jeg aldri igjen trenger å se etter andre eiendomsmeglere.

- Jostein Hauken

Hadde god innsikt og var stø i hele prosessen. Bestemt dame som anbefales i slike prosesser:)

- Peder Karlsson

Alltid veldig hyggelig på telefon/nettet. Så jeg er meget fornøyd med Cecilies salg av mitt hus.

- Ronald Lindstrøm

Ryddig og hyggelig megler.

- Trond-Erik Hasselø

Veldig ryddig og ordentlig.

- Maiken Tøsse

En veldig god megler. Definitivt den beste om man vil ha en som tar ansvar for hele salget på en rutinert, trygg og rolig måte. Vi følte oss veldig godt ivaretatt av Remie.

- Karianne Firing

Rask og ryddig

- Lisbeth Johannessen

Saklig og ryddig. Jeg opplevde at hun kjenner markedet meget godt.

- Trine Ottesen

En voksen og troverdig megler som jeg følte jeg kunne stole på.

- Geir Grønning

Monika inngir tillit gjennom å vise stor kunnskap om fagfeltet. Ho er nøktern og realistisk i vurderingane, noko som gjev tryggleik og ro i prosessen.

- Magnhild Hakestad

Hun inngir tillit.

- Lars Kjæreng

Han var imøtekommende og svært tilgjengelig og behjelpelig til enhver tid!

- Silje Lundal Eintveit

Opptrådte på en rolig og forståelig måte.

- Rune Arildsen

Helt klart erfaren megler, som raskt så målgruppe, riktig salgsstrategi osv. … tilgjengelig og fleksibel når det trengtes ... Følte meg trygg på at hun hadde full kontroll….. Vil også fremheve hektisk budrunde hvor inntrykket er at hun fulgte opp alle interessenter på en god måte, og jeg er sikker på at hennes innsats bidro til en pris over forventning.

- Gyda Folkedal

Veldig god oppfølging på våre spørsmål.

- Gunn Nesheim

Hyggelig kar :-)

- Bjørn tore Vindenes

Høflig og imøtekommende.

- Ellen Kristine Horgen

Profesjonell

- Arne Hosøy

Flink og hyggelig megler som jeg har brukt 3 ganger tidligere med bare gode erfaringer!!

- Rune Stig Grønnevik

Han er pålitelig og har høy arbeidsmoral. Han veldig høflig med kundene Han er den beste eiendomsmegleren for meg

- Badal Sharm

Hun gjorde alt bra i mine øyne.

- Kenneth Aagesen
Vår portefølje
Vennligst vent mens innholdet lastes inn