Referanser

Hamza Choudhary er virkelig en megler som gir det lille ekstra for sine kunder. Beder kundebehandling skal man lete lenge etter. Han er tillitsfull, profesjonell og utrolig dyktig i jobben har gjør. Jeg ga han nøklene til leiligheten og reiste til Kroatia. Jeg fikk forespeilet av flere meglere at dette salget kunne ta tid ettersom markedet er ganske tøft. Dagen etter første fellesvisning fikk jeg telefon fra Hamza om at leiligheten var solgt. Skal du selge bolig så anbefaler jeg å bruke Hamza. Skal jeg selge igjen er det ingen tvil om hvem jeg skal bruke!

- Reginald Carvell

Hamza Choudhary er en person som ar dedikert til sitt yrke, stort engasjement og hyggelig. Da dette var et salg på distanse,d.v.s. jeg overlot alt til Hamza da jeg ikke bor i Bergen. Var helt avhengig av selgers innsats med alle detaljer noe han løste til min store tilfredshet. Fremdriften var som avtalt og resultatet ble som ønsket. Som et ps. jeg har i mitt yrkesaktive liv møtt mange eiendomsmeglere og han er i det øverste siktet.

- Ole Harald Fjelstad

Som førstegangsselger av eiendom inviterte jeg 11 meglere på en omfattende intervjurunde når jeg skulle selge min leilighet i Bergen Sentrum. Hamza var den første som kontaktet meg når jeg la ut annonsen på "Mitt Anbud" en sen tirsdagskveld. I finalerunden var det 3 meglere og Hamza det stod om, for Hamza er ikke en megler. Hamza er en utvidelse av seg selv, der man ved et tastetrykk plutselig har all verdens kunnskap og nettverk tilgjengelig 24/7 for å utføre et godt boligsalg. Fra design, fotografering, råd og veiledning til dype filosofiske samtaler om boligsalg og eiendomspolitkk midt på natten, Hamza er der for deg når DU måtte trenge ham. I dagens Norge der det er beinhard konkurranse mellom meglere å levere de mest striglete eiendomsprospektene, er Hamza den som vet hva som skal til for å gjøre nettopp ditt salg til noe unikt. Bare spør ham om eiendomspandaen. Når jeg begynte å tvile på om salget kom til å møte prisantydningen holdt Hamza hodet kaldt og var stødig som et fjell. Prisantydning ble nådd og salget var en suksess for alle parter. Jeg gir Hamza 11/10, og det beste ved å ha funnet ham allerede er at det sparer meg mye tid ved at jeg aldri igjen trenger å se etter andre eiendomsmeglere.

- Jostein Hauken
Min portefølje
Vennligst vent mens innholdet lastes inn