Referanser

Han holdt meg veldig godt oppdatert gjennom hele prosessen. For oss som ikke har solgt bolig før og ikke kjenner til den prosessen dette er, så var det veldig betryggende å vite at han var der og gjorde det beste for oss.

- Berit Gaassand

Fremstod ryddig og tillitsfull. Ga gode råd i budprosessen

- Njård Håkon Gudbrandsen

Han utstråler tillit og ga oss en trygghetsfølelse. Han har et behagelig vesen. Følte oss trygge på at jobben ble etter boka.

- Cecilie Sommerro

Saklig og informativ, grundig. Ivaretok begge parter veldig godt under vårt møte ved kontraktskriving ! Veldig positiv opplevelse! Og det kjennes trygt å ha B.I. Rasmussen som "los" !!

- Bodil Haukeland

Veldig saklig og informativ, veldig grundig. Ivaretok begge parter veldig godt under vårt møte ved kontraktskriving ! Veldig lyttende og svarte utfyllene ! Jeg følte meg veldig trygg og godt fulgt opp! Han har også poengtert flere ganger at uansett hva det enn måtte være jeg lurer på , så måtte jeg være snill å ta kontakt. Likeledes før budrunden , veldig god info. Også rundt punkter vi ikke hadde tenkt på selv! Og mye god info om forsikringen som jeg som kjøper har tegnet, og som selger har tegnet. Alt i alt: veldig positiv opplevelse! Og det kjennes trygt å ha B.I. Rasmussen som "los" !!

- Bodil Haukeland

Han virker presis og nøyaktig i det han gjør/planlegger/lover. Han har satt seg inn i alle viktige ting det kan bli stilt spørsmål om på visning. Han kunne gi kontante svar. Fremstår som MIN personlige rådgiver.

- Arve Holm

Holdt alle avtaler. Svarte godt på alle spørsmål. Opptrådte som nøytral megler i møte med kjøper

- Lars Vik

Var informativ og tilgjengelig

- Hege Therese Paulsen
Min portefølje
Vennligst vent mens innholdet lastes inn